"Pangasahe sepi samun" Ukara kasebut menawa digancarake dadi

Pangasahe sepi samun,
Away esah ing salami,
Samangsa wis kawistara,
Lalandhepe mingis mingis,
Pasah wukir reksamuka,
Kekes srabedaning budi

"Pangasahe sepi samun"
Ukara kasebut menawa digancarake dadi ….
   A.   usaha iku dilakoni kanthi sepi
   B.    prihatin kudu dilakoni
   C.    awan wengi aja padha lali gladhi
   D.   tapa ing papan sepi
   E.    tumindaka kang titi lan ngati-ati

Wangsulan:
"Pangasahe sepi samun"
Ukara kasebut menawa digancarake dadi tapa ing papan sepi.

Jawaban: D

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to ""Pangasahe sepi samun" Ukara kasebut menawa digancarake dadi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel