Pangasahe sepi samun, Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku

Pangasahe sepi samun,
Away esah ing salami,
Samangsa wis kawistara,
Lalandhepe mingis mingis,
Pasah wukir reksamuka,
Kekes srabedaning budi

Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku ….
   A.   relegius
   B.    sosial
   C.    adat
   D.   moral
   E.    kabudayan

Wangsulan:
Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku relegius.

Jawaban: A

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pangasahe sepi samun, Nilai kang kakandhut ing tembang kasebut yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel