Pitutur luhur jroning tembang Pucung yaiku ngajarake wong supaya tansah

Pitutur luhur jroning tembang Pucung yaiku ngajarake wong supaya tansah ….
  A.   ngabekti marang wong tuwa
  B.    ngendhaleni angkara murka 
  C.    tumindak adigang, adigung, adiguna
  D.   ngungkurake kadonyan
  E.    nduweni watak kang becik ing bebrayan 

Pembahasan:
Pitutur luhur jroning tembang Pucung yaiku ngajarake wong supaya tansah ngendhaleni angkara murka.

JawabanB

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur jroning tembang Pucung yaiku ngajarake wong supaya tansah"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel