Tembang Pucung iku nggambarake

Tembang Pucung iku nggambarake ….
  A.   wong enom
  B.    bocah cilik 
  C.    wong seda 
  D.   guyup rukun
  E.    wong sereng

Pembahasan:
Tembang Pucung iku nggambarake wong seda.

JawabanC

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tembang Pucung iku nggambarake"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel