“Tri loka lekere kongsi” tegese

“Tri loka lekere kongsi” tegese ….
  A.   Angkara murka angripta durjana
  B.    Aja sembrana urip ing bebrayan
  C.    Manungsa urip ing telung donya
  D.   Uripa kanthi becik
  E.    Sejatine ilmu iku ana ing awake dhewe

Pembahasan:
“Tri loka lekere kongsi” tegese Manungsa urip ing telung donya.

JawabanC

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "“Tri loka lekere kongsi” tegese"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel