Pitutur luhur Durung punjul, ing kawruh kaselak jujul,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Durung punjul, ing kawruh kaselak jujul,
Kaseselan hawa,
Cupet kapepetan pamrih,
Tangeh nedya anggambuh mring Hyang Wisesa.

Pembahasan:
Wong kang ngrasa pinter dhewe lan nduweni pamrih bakal angel manunggal karo Gusti.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Durung punjul, ing kawruh kaselak jujul,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel