Tulisen pitutur luhur saka geguritan ing dhuwur! (Geguritan lawas: Sun gegurit, Geguritan Modheren: Yekti ing Mardika)

Tulisen pitutur luhur saka geguritan ing dhuwur! (Geguritan lawas: Sun gegurit, Geguritan Modheren: Yekti ing Mardika)

Wangsulan:
Pitutur luhur
  • Geguritan lawas: Aja padha sembrana nalika sesrawungan antarane bocah lanang lan wadon amarga gampang kagodha tumindak nistha.
  • Geguritan modheren: Aja padha nyepelekake kamardikan. Ayo padha digunakake kanggo jayaning negara lan urip kang adil lan makmur.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tulisen pitutur luhur saka geguritan ing dhuwur! (Geguritan lawas: Sun gegurit, Geguritan Modheren: Yekti ing Mardika)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel