Tulisen wos surasa kang ana ing tembang Kinanthi!

Tulisen wos surasa kang ana ing tembang Kinanthi!

Wangsulan:
Manungsa kudu tansah eling lan waspada, ngedohake hawa nepsu, nglandhepake ati kanthi niyat lan usaha.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tulisen wos surasa kang ana ing tembang Kinanthi!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel