Adhiku isih umur 6 taun, nanging bocahe senengane wira-wiri wae lan polahe ana-ana wae ora bisa

Adhiku isih umur 6 taun, nanging bocahe senengane wira-wiri wae lan polahe ana-ana wae ora bisa anteng marakake sing weruh polahe ngrasakake kesel. Sanepa kang jumbuh karo pratelan ing dhuwur yaiku ....
   A.   rindhik asu digithik
   B.    ukurane gedhe gurem
   C.    playune banter keong
   D.   anteng kitiran
   E.    bobote abot kapuk

Wangsulan:
Sanepa kang jumbuh karo pratelan ing dhuwur yaiku anteng kitiran.

Jawaban: D

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Adhiku isih umur 6 taun, nanging bocahe senengane wira-wiri wae lan polahe ana-ana wae ora bisa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel