Dadi bocah iku kudu wani ngomong jujur lan apa anane supaya dipercaya dening kanca utawa wong

Dadi bocah iku kudu wani ngomong jujur lan apa anane supaya dipercaya dening kanca utawa wong liya, aja seneng ngapusi.

Ukara kasebut jumbuh karo paribasan ….
   A.   Adigang, adigung, adiguna.
   B.    Ajining dhiri gumantung saka lathi.
   C.    Bathok bolu isi madu.
   D.   Ing ngarsa sung tuladha, Ing madya mangun karsa, Tut wuri handayani.
   E.    Anak polah bapa kepradhah.

Wangsulan:
Ukara kasebut jumbuh karo paribasan Ajining dhiri gumantung saka lathi.

Jawaban: B

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Dadi bocah iku kudu wani ngomong jujur lan apa anane supaya dipercaya dening kanca utawa wong"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel