Ajining dhiri gumantung saka lathi.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Ajining dhiri gumantung saka lathi.

Wangsulan:
Ajine awake dhewe gumantung saka anggone ngomong.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ajining dhiri gumantung saka lathi."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel