tegese Arep jamure emoh watange.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Arep jamure emoh watange.

Wangsulan:
Ora gelem rekasa, nanging gelem kepenake wae.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "tegese Arep jamure emoh watange."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel