Ancase pawarta yaiku

Ancase pawarta yaiku ….
   A.   gawe goreh wong kang ngrungokako
   B.    nyebarake warta kang durung jelas benere
   C.    ngabarake bab kang wis kedadean
   D.   supaya masarakat waspada tumrap kahanan lingkungane
   E.    supaya masarakat tambah kuwatir

Wangsulan:
Ancase pawarta yaiku supaya masarakat waspada tumrap kahanan lingkungane.

Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ancase pawarta yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel