Syarat utama ing sawijining pawarta yaiku

Syarat utama ing sawijining pawarta yaiku ….
   A.   dirangke kanthi ukara kang becik
   B.    migunakake basa kang komunikatif
   C.    ana masalah sing prelu diandharake
   D.   ana paraga ing pawarta
   E.    tinemu nalar

Wangsulan:
Syarat utama ing sawijining pawarta yaiku tinemu nalar (masuk akal).

JawabanE

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Syarat utama ing sawijining pawarta yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel