Apa bedane atelah lan beskap?

Apa bedane atelah lan beskap?

Wangsulan:
  • Atelah warnane mung ana loro, yaiku ireng lan putih, 
  • dene Beskap warnane bisa warna- warni, kaya ta ireng, klawu, kuning gadhing, ijo, lan liya-liyane.


----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa bedane atelah lan beskap?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel