Kepiye carane nganggo setagen?

Kepiye carane nganggo setagen?

Wangsulan:
Diubedake saka ngisor dhisik banjur munggah, saben ubedan karo diseretake utawa disingseti saengga jarik ora mlorod.

----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepiye carane nganggo setagen?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel