Apa tegese metodhe ekstemporan ing sesorah iku?

Apa tegese metodhe ekstemporan ing sesorah iku?

Wangsulan:
Sesorah kanthi migunakake cathetan cilik kang isine bab-bab sing dianggep penting kanggo sesorah.

----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa tegese metodhe ekstemporan ing sesorah iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel