Sebutna babagan kang kudu digatekake nalika arep nulis teks sesorah!

Sebutna babagan kang kudu digatekake nalika arep nulis teks sesorah!

Wangsulan:

  1. Nggoleki prastawa kang lagi dadi kembang lambe ing masarakat,
  2. Milih tema utawa gagasan sing arep diaturake,
  3. Nemtokake pamireng sesorah,
  4. Milih isi sesorah, lan milih basa ing sesorah.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sebutna babagan kang kudu digatekake nalika arep nulis teks sesorah!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel