Bab kang kudu digatekake menawa maca pawarta yaiku

Bab kang kudu digatekake menawa maca pawarta yaiku ….
   A.   pocapan utawa lafal kudu cetha
   B.    munggah mudhune swara sakarepe pamaca
   C.    pocapane angel dimangreteni tumrape aturan basa
   D.   pandelenge mripat tumuju marang teks utawa naskah
   E.    solah bawane maca kaya dene maca deklamasi

Wangsulan:
Bab kang kudu digatekake menawa maca pawarta yaiku pocapan utawa lafal kudu cetha.

JawabanA

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Bab kang kudu digatekake menawa maca pawarta yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel