Unsur pawarta kang nuduhake kepiye prastawa kasebut bisa kedadean yaiku

Unsur pawarta kang nuduhake kepiye prastawa kasebut bisa kedadean yaiku ….
   A.   ing ngendi
   B.    kapan 
   C.    kepiye
   D.   apa
   E.    ngapa

Wangsulan:
Unsur pawarta kang nuduhake kepiye prastawa kasebut bisa kedadean yaiku "kepiye/ kenapa".

JawabanC

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Unsur pawarta kang nuduhake kepiye prastawa kasebut bisa kedadean yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel