Enggale suwe banyu sinaring.

Enggale suwe banyu sinaring.

Tegese :
Wektune cepet banget.

Ukara:
Naliko ngerjakno test enggale suwe banyu sinaring.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Enggale suwe banyu sinaring."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel