Pikirane landhep dhengkul.

Pikirane landhep dhengkul.

Tegese 
Pikirane bodho banget.

Ukara:
Bocah yen rak gelem sinau bakalan duweni pikiran landhep dhengkul.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pikirane landhep dhengkul."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel