Ing ngisor iki teknik maca pidhato kang bener yaiku

Ing ngisor iki teknik maca pidhato kang bener yaiku ….
   A.   migunakake ageman kang awis 
   B.    migunakake ageman adat
   C.    migunakake basa dhaerah dhewe-dhewe
   D.   tema pidhato sageleme dhewe 
   E.    mangreteni pamireng lan basane komunikatif

Wangsulan:
Ing ngisor iki teknik maca pidhato kang bener yaiku mangreteni pamireng lan basane komunikatif.

Jawaban: E

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ing ngisor iki teknik maca pidhato kang bener yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel