Rembugan ana ing sangarepe wong akeh kanthi ngandharake sawijining gagasan utawa panemu

Rembugan ana ing sangarepe wong akeh kanthi ngandharake sawijining gagasan utawa panemu diarani ….
   A.   medhar sabda 
   B.    geguritan 
   C.    tembang 
   D.   paramasastra 
   E.    rerangkening tembung

Wangsulan:
Rembugan ana ing sangarepe wong akeh kanthi ngandharake sawijining gagasan utawa panemu diarani medhar sabda.

Jawaban: A

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Rembugan ana ing sangarepe wong akeh kanthi ngandharake sawijining gagasan utawa panemu "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel