Isi pokok saka wacan kasebut "Udheng basa ngokonipun “iket”

Isi pokok saka wacan kasebut "Udheng basa ngokonipun “iket” utawi dipunsebat blangkon," yaiku ….
   A.   cara nganggo udheng
   B.    maneka warna udheng 
   C.    carane gawe udheng 
   D.   jinising udheng
   E.    pangertene udheng 

Wangsulan:
Isi pokok saka wacan kasebut yaiku pangertene udheng.

Jawaban: E

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Isi pokok saka wacan kasebut "Udheng basa ngokonipun “iket”"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel