Kena apa ing wacan dheskriptif kudu bisa nggambarake sawijining obyek kanthi cetha?

Kena apa ing wacan dheskriptif kudu bisa nggambarake sawijining obyek kanthi cetha?

Wangsulan:
Supaya pamaca bisa ngrasakake langsung kang dicritakake tanpa weruh obyeke.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kena apa ing wacan dheskriptif kudu bisa nggambarake sawijining obyek kanthi cetha?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel