Miturutmu, kepiye anggone nggambarake sawijining obyek ing wacah dheskriptit kasebut?

Miturutmu, kepiye anggone nggambarake sawijining obyek ing wacah dheskriptit kasebut?

Wangsulan:
Kanthi njlimet kaya dene wujud, ukuran, werna, lan sapiturute.

----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Miturutmu, kepiye anggone nggambarake sawijining obyek ing wacah dheskriptit kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel