Apa gunane sabuk iku?

Apa gunane sabuk iku?

Wangsulan:
Kanggo nutupi setagen uga kanggo nyingseti ubede jarit lan setagen.


----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa gunane sabuk iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel