mugi-mugi saged manfaati kagem kita sedaya. Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake

 “…. mugi-mugi saged manfaati kagem kita sedaya. Mugi-mugi Allah Swt. tansah ngreksa kasarasan kita sedaya."

Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake ....

   A.   purwaka basa

   B.    wasana basa 

   C.    surasa basa 

   D.   atur pambagyaharja 

   E.    atur pangapura

Wangsulan:

Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake wasana basa (dudutan, atur pangapura, lan salam panutup).

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "mugi-mugi saged manfaati kagem kita sedaya. Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel