Methode pidhato kanthi migunakake cathetan cilik kanggo pangeling-eling diarani

Methode pidhato kanthi migunakake cathetan cilik kanggo pangeling-eling diarani ….

   A.   Naskah

   B.    Ekstemporan

   C.    Apalan

   D.   Dadakan

   E.    Improptu

Wangsulan:

Methode pidhato kanthi migunakake cathetan cilik kanggo pangeling-eling diarani ekstemporan.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Methode pidhato kanthi migunakake cathetan cilik kanggo pangeling-eling diarani"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel