Nilai apa sing kudu ana jroning pawarta? Coba jlentrehna!

Nilai apa sing kudu ana jroning pawarta? Coba jlentrehna!

Wangsulan:
Nilai berita yaiku nilai jroning pawarta kanggo ngukur pawarta iku bisa kaamot utawane bisa diwartakake apa ora.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nilai apa sing kudu ana jroning pawarta? Coba jlentrehna!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel