Kepiye becike basa jroning pawarta?

Kepiye becike basa jroning pawarta?

Wangsulan:
Struktur basa kudu trep, nengsemake, komunikatif, lan ora ngayawara.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepiye becike basa jroning pawarta?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel