Pidhato kanthi ngapalake naskah luwih dhisik diarani

Pidhato kanthi ngapalake naskah luwih dhisik diarani ….
   A.   naskah 
   B.    impromptu 
   C.    apalan 
   D.   ekstemporan
   E.    teks

Wangsulan:
Pidhato kanthi ngapalake naskah luwih dhisik diarani apalan.

Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pidhato kanthi ngapalake naskah luwih dhisik diarani"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel