Sebutna apa wae kang dadi ancase sesorah!

Sebutna apa wae kang dadi ancase sesorah!

Wangsulan:

  1. Menehi panglipur,
  2. Menehi informasi,
  3. Menehi kabar utawa informasi, lan pangajak.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sebutna apa wae kang dadi ancase sesorah!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel