Setunggal lan setunggalipun mugi caos penget, Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake

Setunggal lan setunggalipun mugi caos penget, menawi wonten tumindak ingkang nalisir saking garising leres, supados sedayanipun tansah saged lumampah ing tumindak leres saengga saged dados tuladha tumrap para mudha sanesipun Dhusun Sukorejo mriki.

Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake ....

   A.   purwaka basa

   B.    wasana basa

   C.    surasa basa

   D.   atur pakurmatan

   E.    atur pangapura

Wangsulan:

Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake wasana basa.


Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Setunggal lan setunggalipun mugi caos penget, Perangan sesorah ing dhuwur ngandharake"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel