Kepala Dhusun menehi sesorah bab karesikan lingkungan lan, Tema saka sesorah Kepala Dhusun ina dhuwur kang trep yaiku

Kepala Dhusun menehi sesorah bab karesikan lingkungan lan nduweni kekarepan kabeh warga Dhusun Sidodadi gelem reresik lingkungane supaya ora ana maneh omah lemut kang bisa gawe cilaka kanggo warga.

Tema saka sesorah Kepala Dhusun ina dhuwur kang trep yaiku ….

   A.   kasehatan 

   B.    pendhidhikan 

   C.    adat 

   D.   kabudayan

   E.    reboisasi

Wangsulan:

Tema saka sesorah Kepala Dhusun ina dhuwur kang trep yaiku kasehatan.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)


0 Response to "Kepala Dhusun menehi sesorah bab karesikan lingkungan lan, Tema saka sesorah Kepala Dhusun ina dhuwur kang trep yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel