Sifat pawarta kang nggatekake pawarta anyar luwih becik tinimbang pawarta lawas yaiku

Sifat pawarta kang nggatekake pawarta anyar luwih becik tinimbang pawarta lawas yaiku ….
  A.   subyektif 
  B.    wigati 
  C.    tintrim 
  D.   emosi
  E.    aktual

Wangsulan:
Sifat pawarta kang nggatekake pawarta anyar luwih becik tinimbang pawarta lawas yaiku aktual (lagi wahe kedadean).

JawabanE

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sifat pawarta kang nggatekake pawarta anyar luwih becik tinimbang pawarta lawas yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel