Tegese Adhang-adhang tetese embun.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Adhang-adhang tetese embun.

Wangsulan:
Njagakake barang mung sak olehe.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tegese Adhang-adhang tetese embun."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel