Tegese Desa mawa cara, negara mawa tata.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Desa mawa cara, negara mawa tata.

Wangsulan:
Saben panggonan nduweni adat istiadat dhewe-dhewe.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tegese Desa mawa cara, negara mawa tata."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel