Tembung "sakit gurung" ing pethikan sesorah kasebut ngemu teges lara

Sakit menika kawiwitan kalih dinten ngantos tigang minggu sasampunipun tiyang kaserang virus menika kanthi tandha-tandha ndhrodhog, sakit gurung, sakit ing otot bayu, lan sakit ing sirah.

Tembung "sakit gurung" ing pethikan sesorah kasebut ngemu teges lara ….
   A.   panas 
   B.    tenggorokan
   C.    diare
   D.   otot 
   E.    liver

Wangsulan:
Tembung "sakit gurung" ing pethikan sesorah kasebut ngemu teges lara tenggorokan.

Jawaban: B

----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tembung "sakit gurung" ing pethikan sesorah kasebut ngemu teges lara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel