Sakit menika kawiwitan kalih dinten ngantos tigang minggu Ukara kasebut kalebu perangan sesorah

Sakit menika kawiwitan kalih dinten ngantos tigang minggu sasampunipun tiyang kaserang virus menika kanthi tandha-tandha ndhrodhog, sakit gurung, sakit ing otot bayu, lan sakit ing sirah.

Ukara kasebut kalebu perangan sesorah ….
   A.   surasa basa 
   B.    purwaka basa 
   C.    wasana basa 
   D.   dudutan 
   E.    atur pangaksama

Wangsulan:
Ukara kasebut kalebu perangan sesorah  surasa basa.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sakit menika kawiwitan kalih dinten ngantos tigang minggu Ukara kasebut kalebu perangan sesorah"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel