Wong Jawa nduweni unen-unen "ajining raga gumantung saka

Wong Jawa nduweni unen-unen "ajining raga gumantung saka ….
   A.   lathi 
   B.    bawana
   C.    trapsila
   D.   tumindak 
   E.    busana

Wangsulan:
Wong Jawa nduweni unen-unen "ajining raga gumantung saka busana".

Jawaban: E

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Wong Jawa nduweni unen-unen "ajining raga gumantung saka"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel