Ing ngisor iki titikane timang yaiku

Ing ngisor iki titikane timang yaiku ....
   A.   awujud gesper, lumrahe kagawe saka kuningan kanthi rinengga ukiran
   B.    awujud setut, kagubed saka tengen banjur sisih kiwa
   C.    ageman ana rangkepane, lumrahe rangkepane awerna putih
   D.   ageman kang benike ora dilebokake kaya dene rompi
   E.    ageman wujude tangkepan saka sisih tengen nganti sisih kiwa

Wangsulan:
Ing ngisor iki titikane timang yaiku awujud gesper, lumrahe kagawe saka kuningan kanthi rinengga ukiran.

Jawaban: A

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ing ngisor iki titikane timang yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel