Apa bae semboyane Ki Hajar Dewantara?

Ki Hajar Dewantara

Ki Hajar Dewantara satunggaling panutan pendhidhikan nasional ingkang lair wonten ing Ngayogyakarta, 2 Mei 1889. Lair saking kulawarga bangsawan Ngayogyakarta. Panjenenganipun kagungan asma asli Raden Mas Suwardi Suryaningrat.

Apa bae semboyane Ki Hajar Dewantara?


Wangsulan:

Semboyane Ki Hajar Dewantara yaiku:

  1. Ing Ngarso Sung Tuladha
  2. Ing Madya Mangun Karsa
  3. Tut Wuri Handayani

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa bae semboyane Ki Hajar Dewantara?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel