Apa jenenge perkumpulan sing didegake dening Ki Hajar Dewantara?

Ki Hajar Dewantara

Ki Hajar Dewantara satunggaling panutan pendhidhikan nasional ingkang lair wonten ing Ngayogyakarta, 2 Mei 1889. Lair saking kulawarga bangsawan Ngayogyakarta. Panjenenganipun kagungan asma asli Raden Mas Suwardi Suryaningrat.

Apa jenenge perkumpulan sing didegake dening Ki Hajar Dewantara?


Wangsulan:

Ki Hajar Dewantara ngadegake perkumpulan kang diarani “Indische Partij” yaiku perkumpulan kang gegayuhane mbudidaya bangsa supaya bisa uwal saka penyengkere penjajah.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa jenenge perkumpulan sing didegake dening Ki Hajar Dewantara?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel