Apa gunane bleketepe ing pawiwahan?

Apa gunane bleketepe ing pawiwahan?

Wangsulan:

Bleketepe ing pawiwahan yaiku kanggo ngeyupi papan kanggo mantu.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa gunane bleketepe ing pawiwahan?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel