Kembang setaman ing siraman iku minangka pratandha apa?

Kembang setaman ing siraman iku minangka pratandha apa?

Wangsulan:

Kembang setaman ing siraman iku dhuweni pratandha supaya uripe panganten kaloro padhang kaya dene kembang ing taman.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kembang setaman ing siraman iku minangka pratandha apa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel