Apa maknane sungkeman sadurunge siraman?

Apa maknane sungkeman sadurunge siraman?

Wangsulan:

Sungkeman sadurunge siraman nduweni ancas njaluk pangapura lan pangestu marang wong tuwa anggone arep mbangun bale wisma.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa maknane sungkeman sadurunge siraman?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel