Apa wae piranti kanggo siraman?

Apa wae piranti kanggo siraman?

Wangsulan:

Wernane piranti kanggo siraman yaikut:

  1. Wadhah banyu,
  2. Kembang,
  3. Kain bathik lan lurik,
  4. Klapa,
  5. Andhuk, lan liya-liyane.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa wae piranti kanggo siraman?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel