Apa tegese kacar-kucur ing adat Jawa mantu?

Apa tegese kacar-kucur ing adat Jawa mantu?

Wangsulan:

Kacar-kucur nduweni teges wong lanang bakal menehi nafkah kanggo kulawargane.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa tegese kacar-kucur ing adat Jawa mantu?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel